Brandweervrijwilligers gezocht!

16 september 2024
Door regio: Zuid-Holland Zuid

Ben jij er klaar voor om een verschil te maken in de gemeente waar jij woont of werkt? Brandweer Zuid-Holland Zuid is op zoek naar helden zoals jij! Jouw inzet kan het verschil maken in het leven van mens en dier wanneer elke seconde telt.

Als brandweervrijwilliger bij Brandweer Zuid-Holland Zuid maak je deel uit van een betrokken organisatie. Die klaarstaat om te helpen in noodsituaties. Je volgt een opleiding en neemt deel aan trainingsavonden om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en te onderhouden. Dit is jouw kans om nieuwe vaardigheden te leren en een sterke band met je ploeggenoten te ontwikkelen. Daarnaast ga je natuurlijk vooral een belangrijke rol spelen in de veiligheid van jouw gemeente.

Zo meld je jezelf aan

Wil jij als vrijwilliger het verschil maken? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op www.gabijdebrandweer.nl. Wil je meer weten over het werk als brandweervrijwilliger? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Meld je vandaag nog aan als brandweervrijwilliger!

Brandweervrijwilligers: gewone mensen, bijzondere inzet

Benieuwd naar echte verhalen van brandweervrijwilligers? Ga dan naar www.brandweer.nl/brandweervrijwilligers. Er loopt namelijk een landelijke campagne om een inkijkje te geven in de wereld van brandweervrijwilligheid in Nederland.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box