Systeembeheerder

In het kort

Regio home Zuid-Holland Zuid
Plaats Dordrecht
Reageer voor 25-08-2024
Opleidingsniveau HBO
Aantal uur 36 uur
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Gesloten

Hé systeembeheerder, word jij onze nieuwe collega?! Bij Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid los je vragen en storingen op, werk je aan projecten en geniet je van afwisseling en flexibiliteit! Start je week met je team in Dordrecht en werk daarna thuis of op een post in de regio. Geen dag is hetzelfde!

 

Wat ga je doen als systeembeheerder

Als systeembeheerder van Team Informatisering & Automatisering (I&A) bij de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) houd jij je bezig met het behandelen van vragen of storingen van je collega’s, maar kan je ook meewerken aan een project. In deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde, elke dag kom je voor nieuwe uitdagingen te staan. De maandag start je met jouw collega’s in Dordrecht voor de weekstart. De rest van de week werk je naar eigen inzicht thuis of op een post ergens in de regio.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit:

  • het uitvoeren van de daily-checks
  • het beheren en beveiligen van systemen, infrastructuur, Veaam Back-up en M365 cloud
  • het oplossen van 2e lijn calls in TOPdesk
  • het onderhouden van de systeemdocumentatie
  • zelfstandig als ook in teamverband uitvoeren van projecten
  • ICT Piket dienst (7dagen om de 5 weken)

Bij de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid streven we naar een diverse en inclusieve werkomgeving waarin alle medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen. We zijn op zoek naar een systeembeheerder die ons team kan versterken met hun unieke achtergrond en visie.

Dit ben jij

Jij bent de enthousiaste en doortastende collega met een flexibele en klantgerichte houding. Wij zijn op zoek naar een bevlogen en leergierige systeembeheerder met ervaring in beheer van middelgrote ICT omgevingen. Het spreekt je aan een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk belangrijke organisatie.

Verder beschik je o.a. over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in soortgelijke functie
  • Ervaring met ITIL is een pre
  • Ervaring met Hyper-v, Veaam, Entra ID, Intune en M365
  • Goede mondelinge, communicatieve en adviserende vaardigheden.

 

De organisatie

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) is één van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland. Namens de 10 gemeenten in onze regio voeren wij verschillende taken uit voor risicobeheersing, crisisbeheersing, rampenbestrijding, brandweerzorg en geneeskundige hulpverlening. Zo werken we elke dag samen met onze partners (denk aan o.a. Politie, Ambulancedienst, Rijkswaterstaat, Defensie en Waterschappen) aan een veilige en gezonde omgeving voor de inwoners, bedrijven en bezoekers van onze regio.

Er is nog veel meer te vertellen! Lees hier (www.www.zhzveilig.nl/vrzhz/over-ons) alles over onze organisatie.

Het team

Jij krijgt meteen het leukste team van collega’s die je maar kan wensen. Wij zijn als Team I&A een gedreven club van 20 mensen die de VRZHZ ondersteunen vanuit verschillende disciplines. Wij dragen o.a. zorg voor Informatiebeheer, Informatieveiligheid, Privacy, Project-/Procesmanagement en IT ondersteuning. De missie van I&A is het leveren van betrouwbare en vindbare informatie op een innovatief, veilig en kwalitatief hoogwaardig IT platform.

Wij bieden jou

Een organisatie die volop in beweging is en haar medewerkers kansen biedt zich te ontplooien en ontwikkelen binnen en buiten het eigen vakgebied.

Daarnaast krijg je:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal €2.829,- en maximaal €4.043,- (schaal 8 van de CAR UWO), op basis van een 36-urige werkweek. Deze vacature is voor 36 uur per week. Je inschaling is afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring
  • Een aanstelling van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Een gezonde en vitale werkomgeving die wordt ondersteund met diverse workshops
  • Een Individueel Keuze Budget: dit is 18,63% van je bruto jaarsalaris, dat je bovenop je jaarsalaris ontvangt. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit te laten uitbetalen of er extra vakantie-uren van te kopen
  • Aandacht voor balans tussen werk en privé. Je kunt bij ons flexwerken (50/50) waarbij je in overleg bepaalt wanneer je thuis of op 1 van onze flexlocaties werkt. Voor de dagen dat je thuiswerkt krijg je een thuiswerkvergoeding, voor je kantoordagen ontvang je een reiskostenvergoeding

Enthousiast?

De functie staat open voor personen die zich in het profiel herkennen. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit in teams bijdraagt aan de effectiviteit van het werk. Beschik jij over de ervaring en het talent dat we nodig hebben? Of beschik je niet over alles wat we vragen, maar denk je wel dat jij de beste kandidaat bent? Dan spreken wij je graag!

Vragen?

Meer informatie over de functie kun je opvragen bij Ronald Vermeulen, Hoofd I&A, je kunt hem bellen op 06 1926 6184. Voor meer informatie over de procedure kun je ook contact opnemen met Barbara van Baarle, corporate recruiter op 06 3955 8672.

Gelijk solliciteren?

Je kunt solliciteren via onderstaande knop.

Stel je je liever op een andere manier aan ons voor of heb je communicatiemiddelen die je graag aan ons laat zien en die iets zeggen over jouw manier van werken? Leuk! Kies vooral wat bij jou past.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box